Over Funride

Funride is ontstaan door de passie voor mountainbiken en dan met name downhill, want wat is er nou mooier dan met een bike de bergen afknallen in een prachtige omgeving?

Peter is sinds begin jaren 90 actief bezig met mountainbiken en alles daarom heen. Hij maakte zijn zoon en later ook zijn vriendin gek van deze prachtige sport.

 

Toen Peter en Kelly elkaar leerde kennen was het al snel duidelijk dat zij de passie delen om ooit een eigen zaak te beginnen. Peter droomde er al jaren van om een eigen bikeshop te runnen.

Toen ook Kelly verslaafd werd aan deze sport droomden zij over een eigen mountainbike winkel.. het brainstormen begon en avonden lang maakten zij plannen hoe de winkel er uit moest komen te zien, met welke merken zij wilden samenwerken maar vooral wat zij voor de klanten willen doen.

Namelijk een winkel creëren waar de biker zich thuis voelt, waar de biker niet alleen welkom is voor informatie, reparaties of aankopen, maar ook een winkel waar de biker een praatje kan maken onder het genot van een bakje koffie!

 

Des te meer zij bezig waren met de winkel, werd ook zoon Tycho steeds fanatieker. Hij hielp van begin af aan met het verbouwen van de winkel waar ook hij nu klaar staat voor de klanten.

Tycho is, net als zijn vader, technisch aangelegd en sleutelt graag. Toen hij de kans kreeg om aan de slag te gaan in de bikeshop van zijn vader, en nog een diploma wilde behalen, besloot hij de opleiding fietstechnicus te gaan volgen, een mooie combinatie.

 

Funride wilt exclusief zijn in de markt en is geen traditionele fietsenwinkel, je komt er dan ook de exclusievere merken tegen.

 

Bij Funride kan je terecht voor al je mountainbike gear, of je nu op een dikke downhill bike rijd of op je ultra lichte xc bak..

Funride is er voor elke biker!

 

 

Foto v.l.n.r. Peter – Cedric Garcia – Kelly – Tycho

Hoogste kwaliteit

Altijd goede service