WINKEL

In onze bikeshop aan de Kaaistraat 65 in Steenbergen kun je terecht voor al jouw mountainbike gear!
We staan graag voor je klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden.
Wij zijn er voor elke biker, met elk budget. Wij streven er naar om de best mogelijke oplossing te bieden, die bij jou past!

In onze winkel kun je terecht voor alles wat met sportief fietsen te maken heeft. Kleding, schoenen, accessoires, onderdelen, onderhoudsmiddelen, protectie, mountainbikes, dirt jumpers, pumptrack bikes, sportvoeding etc.

Yeti Cycles – Hope Technology – InvisiFrame – Reverse Components – Wolftooth Components – Fox Racing Shox – Fox Head – Evoc
zijn prachtige merken waarmee wij samenwerken met elk zijn eigen kwaliteiten. Zie deze pagina voor een overzicht van de merken die bij ons verkrijgbaar zijn. Het kan voorkomen dat je gewenste onderdeel niet op voorraad is, in dat geval bestellen we het graag voor je!

Natuurlijk bouwen wij ook custom bikes, jouw droombike waar je misschien al jaren van droomt. We helpen je graag met volle passie en enthousiasme om jouw droombike samen te stellen, precies volgens jouw wensen. Een bike die precies is, zoals jij wilt! We nemen hier uitgebreid de tijd voor onder het genot van een bakje koffie.
Natuurlijk ontvang je desgewenst een offerte op maat en geven we advies die past bij jouw doelen en rijstijl.

Uiteraard helpen we je met dezelfde passie en enthousiasme bij het vinden van een complete bike, zoals het merk hem heeft samengesteld, waar je naar op zoek bent. Natuurlijk is het mogelijk om onderdelen van een nieuwe standaard bike te upgraden naar jouw wensen.